I letos do Chebu míří běhat velké běžecké osobnosti! S kým se potkáte na trati Valdštejnovy desítky 2021?

Mezi stovkami běžců, kteří každý rok zamíří do Chebu na Valdštejnovu desítku často můžeme potkat i známé osobnosti ze sociálních sítí či veřejného života. V minulosti trasu V10 běžela například téměř celá skupinka populárního fitness programu Fitfab.cz v čele s Andy Pavelcovou nebo půvabná slovenská herečka a autorka knihy „Najdu odvahu“ Lenka Vacvalová. Ve výčtu nemůžeme zapomenout ani na populární běžecký pár Soňu a Míšu s Running2.cz. Tato dvojka drží ambasadorství nad chebským závodem už od roku 2017. Ne jinak tomu bude letos 22. sprna, kdy se běží již sedmý ročník oblíbeného závodu. Kromě tradičních ambasadorů již účast potvrdily i další známé tváře z běžeckého světa.

Lenka Vacvalová běžela v Chebu v roce 2018 (foto: archiv)

Veronika Preti – Jeden měsíc běžce

Poprvé do Chebu dorazí autorka projektu „Jeden měsíc běžce“ Veronika Preti, která kromě svého blogu aktivně koučuje i v celorepublikovém projektu Mattoni FreeRun.

Zakladatelka projektu „Jeden měsíc běžce“ Veronika Preti poběží v Chebu poprvé. (foto: jedenmesicbezce.cz)

Marek Jiskra – motivátor, kterému běh změnil život

Marek Jiskra ještě šesti roky vážil neuvěřitelných 176, 8 kilogramů. Během pár dnů se rozhodl pro ostrý řez a za půl roku se mu podařilo zhubnout o 65 kilogramů (více pod tímto odkazem). Dnes Marek aktivně běhá a svůj velký běžecký příběh sdílí ostatním. I Marek v Chebu poběží 22. srpna úplně poprvé.

Marek se aktivně účastní desítek běžeckých akcí ročně. Letos nevynechá ani běžecký závod v Chebu. (foto: osobní archiv Marka Jiskry)

Johny Alaskan (Jan Bielik) – zakladatel největšího běžeckého projektu v České republice

Johny Alaskan nejspíše do Chebu zamíří již podruhé. Jeho loňská účast dopadla skvěle. Z Chebu si odvezl vítězství na zkrácené trati hlavního závodu a kromě předcvičení (letos by měl předcvičovat také) se na pódium dostal i podruhé. V tomto případě přímo pro zlatou medaili.

Johny Alaskan z Rozběhámečesko.cz rozhýbal loni v Chebu stovky běžců před hlavním závodem. (foto: Igor Vozka)

Další osobnosti, které míří do Chebu vám představíme příště. Nepropásněte i vy možnost jedinečného běžeckého zážitku ve městě s téměř tisíciletou historií. Výhodné online registrace na závod běží pod tímto odkazem.

Loading