Trofeje pro vítěze Valdštejnovy desítky budou z dílny firmy Jakuba Voráčka a Michaela Řezáče!

Jubilejní desátý ročník oblíbeného chebského závodu známého pod názvem Valdštejnova desítka se nezadržitelně blíží a s ním i řada vzrušujících novinek, které překvapí a potěší nejen samotné účastníky, ale i širokou veřejnost. Tento rok se pořadatelé rozhodli oslavit desetileté výročí závodu opravdu ve velkém stylu a jednou z nejvýraznějších novinek jsou bezpochyby vzácné trofeje pro vítěze hlavního závodu na deset kilometrů. Tyto unikátní trofeje budou dílem renomované firmy Tarespa, za kterou stojí dvě významné osobnosti ze světa sportu, hokejová hvězda Jakub Voráček a chebský rodák, Michael Řezáč.


Michael Řezáč s Jakubem Voráčkem vyrobili i skleněného medvěda pro Davida Pasterňáka


Firma Tarespa, která je na trhu známá především svou specializací na výrobu modelů sportovních stadionů a krásných ručně vyráběných trofejí ze skla, se tentokrát ujme výroby trofejí, jež budou symbolizovat odhodlání, vytrvalost a vítězství. Tyto trofeje nebudou jen obyčejnými cenami, stanou se cennými památkami na jubilejní ročník závodu a ztělesněním toho nejlepšího, co může sport nabídnout.


Firma Tarespa se zabývá především výrobou luxusních miniatur sportovních stadionů. Dosud nejhodnotnější vyrobený model vlastní fotbalový brankář Petr Čech.


Pořadatelé závodu chystají v červnu slavnostní odhalení těchto exkluzivních trofejí. Tento moment se stane jedním z vrcholů předzávodních příprav a bude to skvělá příležitost pro všechny zúčastněné. Firma Tarespa, která si získala srdce mnoha sportovních fanoušků svými detailně zpracovanými a krásnými výrobky, přichází s trofejemi, které nejenže zaujmou na první pohled, ale také přidají závodu na prestiži a významu. Jakub Voráček a Michael Řezáč, oba s hlubokým vztahem k sportu a srdcem na správném místě, tak přispějí k dalšímu rozvoji a popularizaci chebského běžeckého závodu. Neváhejte a připojte se k nim. Buďte součástí této nezapomenutelné sportovní události, která spojuje lidi, oživuje město a přináší nejen sportovní vítězství. A kdo ví, možná právě vy budete tím šťastným vítězem, který si domů odnese jednu z těch nádherných trofejí symbolizujících vše dobré, co sport přináší. Registrovat se můžete pod tímto odkazem (kliknout).

Loading