Jubilejní 10. ročník Valdštejnovy desítky v Chebu zakončí rockový večer!

Jubilejní 10. ročník Valdštejnovy desítky v Chebu se letos chystá být událostí, na kterou se bude dlouho vzpomínat. Celé odpoledne bude nabité závody, které přitáhnou pozornost nejen místních obyvatel, ale i návštěvníků z okolí. Účastníci závodů se mohou těšit na běh, který prověří jejich fyzickou kondici a odolnost, zároveň si ale užijí krásné scenérie města Chebu.

Jakmile běžecké závody skončí, začne příprava na večerní část programu, která bude stejně tak vzrušující jako samotné sportovní klání. Na hlavním pódiu v Rozběhnito.cz aréně, která se pro tuto příležitost promění v centrum všeho dění, vystoupí regionální kapela Quo Vadis. Tato kapela je známá svým energickým vystupováním a silnými rockovými melodiemi, které rozproudí krev každému posluchači.

Program večera je pečlivě naplánován tak, aby návštěvníci nebyli ani chvíli ochuzeni o zábavu. Zatímco se budou čekat na oficiální vyhlášení výsledků a předávání cen, kapela Quo Vadis začne hrát několik svých skladeb. Toto představení při čekání na vyhlášení výsledků přispěje k uvolněné a radostné atmosféře, která bude vládnout po celém náměstí.

Hlavní část koncertu, která začne ihned po vyhlášení výsledků závodů, bude skutečnou třešničkou na dortu tohoto dne. Rockový večer pod širým nebem bude nezapomenutelným zážitkem nejen pro fanoušky kapely, ale i pro všechny, kteří si rádi užijí dobrou hudbu a společnost přátel a rodiny.

Pro účastníky závodů a návštěvníky celého dne to bude ideální příležitost, jak se po náročném sportovním výkonu uvolnit a oslavit své úspěchy. Není pochyb o tom, že jubilejní 10. ročník Valdštejnovy desítky v Chebu bude nezapomenutelnou událostí, která spojí sportovní nadšence a milovníky rockové hudby. Tento den bude plný pohybu, hudby a přátelské atmosféry, a všichni se budou těšit na další ročník této skvělé akce. Ať už jste běžec, fanoušek hudby nebo jen náhodný návštěvník, určitě si přijdete na své a odnesete si spoustu krásných vzpomínek.

Časový harmonogram:

15:00 otevření registrace a prezentace
16:00 start dětského rodinného závodu

16:15 start dětského závodu 250 m

16:30 start dětského závodu 500 m

16:45 start dětského závodu 1 000 m (2 x 500 m)

18:00 start závodu 5 km a 10 km

Po vyhlášení: koncert kapeny Quo Vadis


Loading